https://center-lavie.si/wp-content/uploads/2020/11/shadow_leaves_01.png

SKUPAJ USTVARIMO EDINSTVENE DOGODKE

Tara

Ime mi je Tara.

Zase rada rečem, da sem perfekcionist. Stvari nikoli ne prepustim toku dogodkov, saj rada vidim da je vse pod kontrolo. Seveda, v življenju se redko kdaj zgodi, da se lahko vse izpelje brez ene same ovire ali situacije, ampak “C’est la vie”, kajne? Na koncu šteje le to, kako hitro si preskočil te ovire in kako iznajdljivo in mirno si rešil nepričakovano situacijo. 

Po izobrazbi sem univerzitetni diplomiran ekonomist ampak me je življenje poneslo v vode planiranja in organizacije. Sicer pa menim, da moja izobrazba le pripomore k mojemu načinu dela. V letu 2019 sem zaključila tudi Infinity akademijo za organizacijo dogodkov.  Zato se prepustite, da naša ekipa opravi delo namesto vas in vam organiziramo popoln dogodek ustvarjen po vaših željah ali pa nas kontaktirajte le za najem prostora in prepustili vam bomo proste roke pri ustvarjanju.

OGLEJ SINAŠE STORITVE

https://center-lavie.si/wp-content/uploads/2020/10/shadow_leaves_03.png

Edinstveno.

Ob bregu reke Krke v tako imenovanih Dolenjskih Benetkah leži naš skriti kotiček, naš center La Vie.

Onas_footer

MNENJA

Direkcija za Miss Earth Slovenije

Direkcija za Miss Earth Slovenije

V čudoviti dvorani La Vie v Kostanjevici, ki nudi celovito storitev, je bil izpeljan Finalni večer za Miss Earth Slovenije 2022. Vsi organizatorji, nastopajoči in gosti smo preživeli prekrasen večer. Zahvala gostitelju, ki nam je s svojo pozornostjo omogočil sleherno zahtevo za izvedbo načrtovanega programa. Priporočamo vsem, ki želijo organizirati dogodek, ki vam bo ostal v lepem spominu.
Ana & Peter

Ana & Peter

Lokacijo sva izbrala predvsem zaradi njene okolice in prečudovite narave. Civilni obred je potekal ob mirnih zvokih reke Krke in v senci dreves. Gosti pa so bili navdušeni nad sladkim kotičkom in celotno dekoracijo.
Matija & Tamara

Matija & Tamara

Veseli naju, da smo končno tudi v naših krajih dobili dvorano, ki lahko sprejme večje število gostov. Za La Vie sva sicer slišala prvič, ko sva bila povabljena na 30-letnico prijateljev, zagotovo pa jo bova tudi sama najela z organizacijo vred, saj je bil dogodek res odlično voden in izpeljan. Bila sva navdušena.
Lokacija
Ljubljanska cesta 10,
8311 Kostanjevica na Krki
Sledi nam
@dvorana.lavie
Kontakt
+386 41 595 595
info@center-lavie.si
https://center-lavie.si/wp-content/uploads/2020/10/shadow_leaves_03.png
https://center-lavie.si/wp-content/uploads/2020/11/shadow_leaves_01.png

Naj bo vaš dan zares nepozaben

Izpolnite spodnji vprašalnik in v kratkem vas bomo kontaktirali

    SLEDITE NAM NAINSTAGRAMU

    @dvorana.lavie